Døgnvakt 93043650

Put alternative text here : no

Hjelp og støtte i en vanskelig tid
Vi er tilgjengelig hele døgnet og kommer hjem for samtale
Døgnåpen telefon:
32 77 94 00 / 930 43 650

 

 

Minnediamant

Minnediamant er nå også tilgjengelig på det Norske markedet. Diamanten blir laget av karbon fra asken til avdøde. Diamanten blir designet og laget hos verdens eneste sertifiserte produsent for minnediamanter. Firmaet holder til i Domat/Ems i Sveits. For ytterligere informasjon gå inn på siden til www.algordanza.no

 

 

 

Egen utforming av gravstein

På hjemmesiden til vår leverandør av gravstein kan du gå inn å designe/utforme gravsteinen selv. www.eidestein.no    

 

 

 

Askespredning

Byrået er behjelpelig med innsending av søknad til Fylkesmannen i det fylket asken ønskes spredd.

I utgangspunktet skal asken spres i høyfjell eller på åpent hav. Men det er i senere år også gitt tillatelser til spredning i elver, avsidesliggende vann og øde natur i lavlandet.

 

 

Kjære pårørende

Noe av det vanskeligste vi mennesker opplever er å miste en som står oss nær. Det er alltid noe vi ikke fikk sagt, noe vi ikke rakk å oppleve sammen, og når døden inntrer er det for sent. Vi som er ansatt i begravelsesbyrået vet at det ikke finnes noen snarvei gjennom sorgen. Det finnes ingen "fasit" eller "mal" for hvordan man opplever eller bearbeider sorg. Noen ganger kan et dødsfall oppleves som befriende og godt, men det å ikke føle savn er også vondt. Sorg oppleves individuelt, men det er alltid vanskelig.   

 

 

 

Noen føler at det å ta del i det praktiske arbeidet er godt for sorgprosessen, mens de fleste ønsker at byrået skal ta hånd om det meste. Hva som skal gjøres avtales i samtalen med begravelsesbyrået.

Det er mye som kan oppleves vondt og som en ekstra belastning i dagene rett etter dødsfallet, men vi vet at det å være "tilstede" i livet akkurat i disse dagene gjør arbeidet med sorgen lettere. Les mer om hjelp ved dødsfall.


Dødsannonser
Dødsannonser som blir laget av Midtfylket Begravelsesbyrå ligger i annonseportalen på vår hjemmeside. Her kan du også finne dødsannonser fra hele landet.

Gå til dødsannonsene


Minnesider
På våre minnesider finner du praktiske opplysninger om tid og sted for seremonien. Her ligger også karthenvisning til seremonistedet. På minnesiden kan du skrive en siste hilsen og tenne et lys.

Gå til minnesidene

 

Midtfylket Begravelsesbyrå AS
post@midtfylketbegravelse.no  -  www.midtfylketbegravelse.no